Både däckbyte och personal shoppers

Du har väl inte missat att du kan få hjälp med det mesta på Mood Stockholm? Vår concierge på plan 3 hjälper dig med hundvakt, knivslipning och däckbyte. Och när du ändå är här är det lika bra att boka in en träff med våra personal shoppers också.

När vi byggde Mood Stockholm hade vi redan från början med ett starkt servicetänk. Vi inspirerades av de bättre hotellen världen över och bestämde oss för att ha en egen concierge. Någon som kan hjälpa till med stort och smått så att du får tid över för annat, som till exempel att umgås med vänner eller hitta på något roligt med barnen. Det har visat sig vara en service som många stockholmare längtade efter! En annan service som är minst lika flitigt utnyttjad är våra personal shoppers. Katharina och Magnus gör under med både dig och garderoben.

Katharinas Beers styrka som stylist ligger i hennes bakgrund som skräddare och mönsterkonstruktör. Tack vare kunskapen om kroppen, passform och tillskärning har hon ett eget formspråk och en skarp blick för proportioner. På senare år har Katharina också arbetat som modekonsult, frilansstylist, föredragshållare och modeskribent. Hon har även utvecklat NK:s ”Personliga Rådgivning”.

Vi har öppet 00:00
Öppet
10-20
Lördag 10-18Söndag 11-18