Öppet idag 10-21

Julkalendern på MOOD

Varva ner med en sagolik julfrukost, kom i stämning med Luciatåget från Adolf Fredriks musikskola eller varför inte ta ett besök hos Tomten? Under julen lovar vi att tomten kommer och erbjuder något för alla. Ta en titt i Julkalendern här på sidan och upplev julens alla under hos oss. Välkommen.

20 november - 23 december

Anna Benson är tillbaka med sin mysiga granbutik på plan 3. Välkommen in till en riktig tomteverkstad i äkta Xmas Wonderland-anda. Här kan du plocka ut din egen krav-certifierade gran och till och med få den levererad hem.

8-9:e december

För första gången för allmänheten visar Alexia Kafkaletos och Nicole Nordin upp sitt nya fuskpälsvarumärke, Chaleur. Genom en pop-up i Conciergen på plan 3 kan ni hitta den perfekta jackan som passar just deras stil.

13 december

Lucia firas bäst med glögg, godis och extra bra erbjudanden på lussebullar! Välkommen till Conciergen klockan 11.00-17.00. Dessutom får vi finbesök av Adolf Fredriks musikklasser som står för ett Luciatåg och stämningsfylld sång klockan 11.45 och 12.45. Varmt välkommen.

1, 2, 9, 10, 15- 23 december

Julklappsinslagning — låt oss göra dina paket riktigt juliga och fina. Vi hjälper dig klockan 11:00-16:00, dessutom bjuder vi på godis och pepparkakor samtidigt. Välkommen

9 & 16 december 

Glögg och pepparkakor? Vi bjuder förstås. Välkommen till entrén på Norrlandsgatan 13, klockan 12.00-18.00 för en mysig, julig stämning.

15 - 22 december 

Hittade du något du gillar? Mini Cooper finns på plats klockan 15.00-19.00 och kör hem dig, och dina shoppingkassar om du handlar för över 1000 kronor. (Gäller endast inom tullarna)

18-23:e december

Det samtida pyjamasmärket Nufferton gästar med en Pop-up i Conciergen på plan 3. Nufferton grundades på en enkel idé: att skapa den modern version av den nästan bortglömda, men åh så fantastiska, pyjamasen. Varumärket är startat i Stockholm, vilket kanske inte är en slump där svenskarna spenderar mer tid hemma än någon annan i världen.

Inom Julkalendern på MOOD