5 ÅR!

Öppet idag 10-20

Mood fyller 5 år

Mood Stockholm fyller fem år, vilket firas med en tre veckor lång födelsedagsfest med shoppingerbjudanden och happenings. Förbered dig på champagnefontän, fotobås och bonanzamingel.

Den 23 mars 2012 slog Mood Stockholm upp portarna, med tanken att bli en inspirerande och modern mötesplats. Fem år senare har Mood blivit en plats där besökare kan shoppa, umgås, äta och arbeta. I gallerian finns både skandinaviskt och internationellt mode, skönhetssalonger, inredningsbutiker och restauranger. I gallerian hittar du bland annat Valerie, Rodebjer och Club Monaco.

– Vi är väldigt stolta och glada över Mood Stockholm och den resa vi gjort under de senaste 5 åren. Vi har under tiden gångs hittat en spännande butiksmix i ständig utveckling där butikerna lyfter varandra och skapar en unik och urban shoppingsupplevelse för våra kunder, säger Karin Lagerqvist, marknadsansvarig Mood Stockholm.

Femårsjubileet firas med erbjudanden och happenings för alla besökare i gallerian. Mellan den 13/3-31/3 kommer det finnas aktiviteter som fotobås, lyckohjul, champagnefontän (med rosa alkoholfritt bubbel), musikvideobås och utdelning av goodie bags. Ett schema över alla dagar hittar du här. På födelsedagen den 23: öppnar också Lindex Lingerie. Under april växer gallerian ytterligare och välkomnar ett helt nytt koncept vid namn 1889, med ”fast fine pizza”.

Hjärtligt välkomna!

mood5år

Inom Mood fyller 5 år