Öppet idag 10-18

Stans bästa AW

Letar du efter ett bra After Work ställe? Hos oss finner du ett brett utbud med Stockholms absolut trevligaste serveringar;

 

EAT SUMMER GARDEN

Från tisdag till lördag under hela sommaren förvandlas Stockholms soligaste uteservering, EATs terrass, till en härlig sommarklubb vid namn EAT SUMMER GARDEN

Här njuter gästerna av härligt sällskap, happenings, DJ:s och bubbel för 200 kr/flaskan. Det serveras även en somrig streetfood-meny med bland annat kinesiska burgare.

Mer info

_I9Q4926

 

EDEN

Stockholms nattliv får ett nytt spännande inslag då det kreativa eventkonceptet Eden tar över takträdgården till Café Egoïste hos oss under sommar- och sensommarnätterna.

Här bjuds det på kulturella upplevelser inom konst och musik varje kväll, onsdag – söndag den 30 juni till 10 oktober. Alla kvällar innehåller ett spännande inslag med uppträdande av bland annat DJ:s och kreativa, passionerade talanger.

Mer info

_I9Q5186

BOQUERIA

För AW med spanskt tema! Här kan du avnjuta fantastisk Pintox och Cava i kvällssolen på Jakobsbergsgatan. En grönskande och livfull uteservering som ofta gästas av de mest trendiga DJ’s som alltid ger dig en minnesvärd musikupplevelse. Boqueria är en destination för många stockholmare, en mötesplats som alltid lever upp till dina förväntningar för en trevlig AW eller middag.

Mer info

_I9Q5124

 

VIGÅRDA

Kan man ta ett glas vin till Vigårdas snabbmat? Eller kanske en drink efter maten? Absolut! På kvällarna bjuder Vigårda in olika DJ:s som spelar skön musik och i snabbmatskassan säljer de enklare drinkar. Vinlistan är kort men innehåller det väsentligaste som vitt, rött och rosé.

En plats mitt i den härliga citypulsen!

Mer info

miljöbilder konst 047 - Kopia - Kopia

 

18|89 

Det perfekta stället att varva ner på efter en hektisk arbetsvecka där miljön präglas av coola graffitimålningar, sammet och marmor. I baren blandas ekologiska cocktails, vin på burk och både dj:s och liveband gästar på torsdagar till söndagar. Nu i sommar finns även en uteservering med härlig kvällssol!

Mer info

MNO_3691

Inom Stans bästa AW