Öppet idag 10-19

AFTER WORK hots spots

Hos oss kan du hitta de absolut bästa AW-ställerna! Alltifrån italiensk romantik till bubblande tapasbarer. Här är våra hot spots:

1889 Fast Fine

I denna coola miljö med touch av street style kan du avnjuta bra pizza tillsammans med viner som serveras i ett väldigt ovanligt format. 1889 Fast Fine har både utomhus och inomhus servering!

Vigårda

Pulserande city vibe! Under ett 200 kvm stort ledtak erbjuder Vigårda ett riktigt bra AW-häng med gästande DJ's flera dagar i veckan. För dig som gillar hamburage, öl och glad musik är detta stället för dig.

Egoiste/Eden

En fantastisk trädgård i lyxig miljö. Med vita soffor, rosenbuskar och detaljer i mässing erbjuder Eden en unik AW-upplevelse. Det här är stället där AW övergår till dansgolv ons-lör!

EAT Summer Garden

En asiatisk trädgård med urban tvist. Avnjut deras fantastiska AW-meny med asiatiskt tema till bra priser! Häng på deras terass med kvällssol och toner av  lounge house musik. En oas mitt i stockholm city.

Boqueria

Ett perfekt AW ställe som serverar kanonbra tapas tillsammans med riktigt gott bubbel. Här är stället för dig som vill se eller träffa folk, en destination för stockholmarna helt enkelt. Boqueria har en mysig och grönskande uteserevering med kvällssol och ett "inomhustorg" i riktigt spansk anda!

Cavabaren

Det nyaste tillskottet i Mood District! En bistro ritad av Thomas Sandell som sätter den perfekta AW-stämningen. Avnjut deras fantastiska pintxos tillsammans med deras supergoda cava. Cavabaren har även en mysig liten uteservering ut mot Jakobergsgatan.

Yellow

Mixa goda drinkar med små kycklingrätter, det är Yellow! Med härlig "under ground" lokal får du genast en känsla av att du befinner dig i New York när du går ner för deras trappa. Deras drinkar är helt klart värda att prova, du kommer inte blir besviken.

Jureskog

Brevid Yellow ligger hamburgekungen Johan Jureskogs nya restuarang! Här får du hamburgare och milkshakes i världsklass i en cool streetstyle miljö. Perfekt för dig som vill kombinera AW med en riktig lyxmiddag. High Five!

Yuc LatAsian

Här erbjuds en ny fusion upplevelse. Här möts du av en bombarisk mix av asiatisk framtid och latinameriskansk tradition. Avnjut deras fantastiska drinkar eller alldeles cava i deras coola lokal eller grönskande uteservering med kvällsol för den perfekta fredags feelingen.

 

VÄLKOMNA!

 

Inom AFTER WORK hots spots