Öppet idag 10-18

ÅRETS MODEJULKLAPP ÖPPNAR POP UP I MOOD

Den 8 – 9 december öppnar det exklusiva och svensktillverkade fuskpälsmärket Chaleur sin första Pop Up i Mood Stockholm. Bakom märket står Nicole Nordin och Alexia Kafkaletos som med en feminin, lekfull och vågad stil tar årets modeplagg till en ny nivå.

Fuskpälsarna som säljs på chaleur.se är tillverkade i Norrland, Sverige med fokus på kvalitet och design. Flera av jackorna sys även för hand. I utbudet finns fuskpäls i flera olika färger och stilar för olika målgrupper. Pälsarna finns i storlekar för både barn och vuxna.

– Vi har båda ett starkt intresse för mode och kände att det saknades ett coolt fuskpälsmärke som sticker ut, därav föddes idén till Chaleur. Idag, 6 månader senare, är vi så stolta att få visa upp våra fuskpälsar för första gången för allmänheten i vår Pop Up i Mood Stockholm, säger Alexia Kafkaletos, en av grundarna till Chaleur.

I år har även fuskpälsen utnämnts till årets modejulklapp av Svensk Handel Stil och Swedish Fashion Council.

– Med fuskpälsen som årets modejulklapp känns det extra kul att att Chaleur väljer att öppna sin första Pop Up för allmänheten hos oss, säger Karin Lagerqvist, Marknadsansvarig Mood Stockholm.

Chaleurs Pop Up finns på plats i Mood Stockholm den 8-9 december i conciergen.
 

För mer information, vänligen kontakta:

Karin Lagerqvist, Marknadsansvarig Mood Stockholm
E-post: karin.lagerqvist@amffastigheter.se
Tel: + 46 8-696 32 11

Om Chaleur:

Nicole Nordin och Alexia Kafkaletos står bakom det exklusiva och svensktillverkade märket Chaleur som designar fuskpälsar till kvinnor och barn, Med en feminin, lekfull och vågad stil tar Chaleur årets modeplagg till en helt ny nivå. Läs mer om Chaleur här: https://chaleur.se

Inom ÅRETS MODEJULKLAPP ÖPPNAR POP UP I MOOD