Öppet idag 10-19

Gallerian och MOOD sponsrar Stockholm City Bikes

Våren är här och cykelsäsongen tar återigen fart. I år är det Gallerian och MOOD Stockholms loggor som pryder omkring 1000 av de cyklar som finns i Stockholm City Bikes lånecykelsystem.  

       AMF Fastigheters fokus är Stockholm och merparten av våra fastigheter är belägna i city. Gallerian och MOOD Stockholm har tillsammans runt 65 000 besökare per dag, de är två av de mest besökta och populära handelsplatserna i city. För oss är Stockholm City Bikes ett bra komplement i vår marknadsföring, ett kreativt och miljövänligt sätt för oss att synas i staden, säger Anders Pettersson, kommersiell chef Retail, AMF Fastigheter.

Sedan 2006 har Stockholm City Bikes med sina cyklar varit ett populärt inslag i Stockholmarnas stadsmiljö. Förutom täckningen i innerstan har systemet över tid även utökats till att omfatta Sundbyberg, Solna och Lidingö. Nytt för i år är att lånecyklarna nu även finns tillgängligt i Stockholms ytterstad då systemet den 1 april även öppnar i Liljeholmen, Gröndal och Bromma.

       Att cyklarna nu även finns i ytterstaden ger en extra spridning av två av AMF Fastigheter mest tongivande varumärken. Att förknippas med det positiva miljötänket som detta lånecykelsystem innebär ligger helt i linje med vår affär, fortsätter Anders Pettersson.

Sammantaget gjordes cirka 450 000 cykelturer med Stockholm City Bikes under 2013, användandet av lånecyklarna ökande med 16 procent och försäljningen av säsongskort steg med drygt 20 procent.

Inom Gallerian och MOOD sponsrar Stockholm City Bikes