Öppet idag 11-17

LEILA LINDHOLM ÖPPNAR NY INREDNINGSBUTIK I MOOD STOCKHOLM

Fredagen den 22 september öppnas dörrarna till Welcome Home Company, Leila Lindholms nya pop up-butik med ett helt nytt inredningskoncept. Butiken erbjuder en mix av möbler och inredning för ett tidlöst och levande hem. 

I butiken Welcome Home Company möter den tillbakadragna, bohemiska elegansen en klassisk stil med känsla av historiens vingslag. Materialmixen består av mörka träslag, hållbara bomullstyger, skräddade detaljer, mjuka tassels och dekorativa mässingsnitar. I kollektionen finns även exklusiva möbler, vackra sänggavlar och ekologiska textilier som ger karaktär och personlighet till ditt hem, allt till ett överkomligt pris.

Inspirationen till Welcome Home Company kommer från mina många resor och min stora passion för inredning och hantverk. Här speglas influenser från världens alla hörn och det ska bli väldigt roligt att se hur det tas emot av besökarna, säger Leila Lindholm.

Leila har sedan tidigare butiken Leila’s General Store, en konceptbutik för köksutrustning i Mood Stockholm. För Mood Stockholm innebär den nya butiken ett välkommet inslag för handelsplatsens utbud inom inredning.  

 Vi är väldigt glada att Leila väljer att expandera sin inredningsverksamhet till ytterligare en butik i Mood Stockholm. Welcome Home Company kompletterar vårt övriga utbud med spännande erbjudanden till den inredningsintresserade konsumenten, säger Annika Ljungberg, marknadsområdeschef hos AMF Fastigheter.

Welcome Home Company öppnar den 22 september i Mood Stockholm och håller öppet fram till den 31 december.  

Öppettider:

Vardagar: 10-20

Lördagar: 10-18

Söndagar: 11-17

För mer information, vänligen kontakta:

Annika Ljungberg, Marknadsområdeschef, AMF Fastigheter

E-post: annika.ljungberg@amffastigheter.se

Tel: +46 8-696 25 33

Inom LEILA LINDHOLM ÖPPNAR NY INREDNINGSBUTIK I MOOD STOCKHOLM