Öppet idag 10-18

MOOD STOCKHOLM NY ARENAPARTNER TILL FASHION WEEK STOCKHOLM

Under Fashion Week Stockholm utgör Mood-kvarteret, en helt ny modescen mitt i Stockholm city. I tre dagar kommer varumärken som Whyred och Ida Klamborn att visa sina kollektioner på den nya officiella visningsarenan med namnet The Black Box. Dessutom visas Svenska Institutets omtalade utställning ”Swedish Fashion and Design Stories” i kvarteret.

Genom att bygga upp en ny scen för modevisningar i ljusgården på Regeringsgatan 65, blir Mood-kvarteret en officiell visningsarena under Fashion Week Stockholm för modet vår/sommar 2017, 29-31 augusti.

          Det här samarbetet är nytt för i år och det känns fantastiskt spännande att vi har fått möjligheten att bygga en visningsarena för just detta ändamål. Vi sökte efter en ny och urban plats mitt i hjärtat av Stockholm city och när vi såg ljusgården på Regeringsgatan 65, i anslutning till Mood Stockholm, kändes det helt rätt för oss, säger Emma Ohlson, generalsekreterare Association of Swedish Fashion Brands.

Med utgångspunkt i handelsplatsen Mood Stockholm fortsätter AMF Fastigheter att utveckla Mood-kvarteret till en urban mötesplats med fokus på mode, innovation, kreativitet och design. Ett steg i detta är samarbetet med ASFB (Association of Swedish Fashion Brands) och Fashion Week Stockholm.

          Idén om att gifta samman kvarteret kring Mood Stockholm och det väletablerade arrangemanget Fashion Week Stockholm uppkom genom insikten att Mood-kvarteret och arrangemanget har samma ledord och fokusområden; innovation, kreativitet och mode. Vi är oerhört glada över samarbetet och det känns som en spännande utveckling i rätt riktning, säger Annika Ljungberg, marknadsområdeschef Mood Stockholm.

Visningar på The Black Box, Regeringsgatan 65, Mood-kvarteret:

Måndag: 12.00 – Whyred Dam, 18.00 – Stand

Tisdag: 12.00 – Ida Klamborn

Onsdag: 12.00 – Jennifer Blom, 17.00 – Castor Pollux

Svenska Institutet – ”Swedish Fashion and Design Stories”:

Öppet för allmänheten 29-31 augusti, kl. 10.00 – 17.00, Regeringsgatan 65

Om Fashion Week Stockholm

Fashion Week Stockholm, Norra Europas ledande modevecka inträffar två gånger per år i augusti och i januari. Fashion Week Stockholm arrangeras av branschorganisationen ASFB (Association of Swedish Fashion Brands) och XperienceGroup.

Läs mer på www.fashionweek.se

Inom MOOD STOCKHOLM NY ARENAPARTNER TILL FASHION WEEK STOCKHOLM