Öppet idag 10-19

Mood Stockholm slår försäljningsrekord

Färska siffror visar en fortsatt försäljningsökning för Mood Stockholm. I oktober ökade försäljningen med drygt 10 procent jämfört med samma månad 2014, att jämföra med nära 6 procent för detaljhandeln i stort (HUI). Nu tillkännages också att Starbucks blir ny hyresgäst – den amerikanska kaffejätten slår upp dörrarna i början av 2016.

Mood Stockholm fortsätter att visa positiva siffror och ökar omsättningen månad för månad.

– Sedan starten 2012 har vi sett att Mood Stockholm steg för steg etablerat sig som en viktig mötesplats för shopping, mat och umgänge. Vi är glada att man väljer just Mood för detta, säger Annika Ljungberg, centrumchef på Mood Stockholm. 

Intresset från potentiella hyresgäster växer och i början av 2016 flyttar kaffekedjan Starbucks in på plan 1 i Mood Stockholm, med egen ingång från Norrlandsgatan. Starbucks grundades 1971 och är idag världens ledande kafferosteri med över 22 500 kaffebarer i 67 länder.

– Det är jättekul att kunna presentera Starbucks. De passar väl in i vår internationella profil, och vi ser att restaurang och café som kategori växer, fortsätter Annika Ljungberg.


För ytterligare information, vänligen kontakta:

Cecilia Elovsson, PR och Information AMF Fastigheter                        
E-post: cecilia.elovsson@amffastigheter.se                                           
Tel: 08-696 31 10                                                                                               

Annika Ljungberg, centrumchef Mood
E-post: annika.ljungberg@amffastigheter.se
Tel: 08-696 25 33

Inom Mood Stockholm slår försäljningsrekord