Öppet idag 10-19

Mood Stockholms julkampanj erbjuder en fridfull och stressfri jul

Julen är vanligtvis en tid fylld av stress och julstök, men i år bjuder Mood Stockholm in till en jul långt från det. Shoppa julklappar till nära och kära i en fridfull och stämningsfull miljö samtidigt som du umgås med vänner, äter något gott eller unnar dig en stunds egentid. Nytt för i år är att julklapparna får gratis skjuts hem. 

        På Mood Stockholm är julen inte förknippad med stress, stök och tingeltangel. Vi vill att julen ska vara njutningsfull och härlig istället. Hos oss finns både hårda och mjuka julklappar men också möjlighet att lyxa till shoppingturen med något gott att äta och dricka. Varför inte passa på att få naglarna fixade till alla julens mingel och fester mellan butiksstoppen, säger Karin Lagerqvist, marknadschef för Mood Stockholm.

Julen på Mood Stockholm bjuder också på spännande gästspel, tävlingar och julklappstips. Lokala kafferosterier gästar Café Egoïste under julhandeln och serverar handbryggt kaffe, Leila Lindholm håller en kreativ julworkshop i sin butik, en vedeldad glöggvagn bjuder besökarna på glögg. Mood bjuder även på lyxig paketinslagning och gästspel från årets konditor under luciadagen.

För att underlätta i julstressen får alla som handlar julklappar för minst 1000 kr på Mood Stockholm mellan den 13-23 december hjälp med gratis hemkörning. Julklapparna lämnas in vid Mood Concierge på plan 3 efter shoppingsrundan och levereras sedan hem när det passar mellan kl 17-22. Moods julklappshemkörning är ett samarbete med Bring, och utöver hemkörning erbjuder Mood Concierge som vanligt hjälp med hundpassning, kemtvätt eller att skicka den där julblomman i sista stund. Mood Stockholm gör helt enkelt julklappsshoppingen lite smidigare.

Mer information om julens aktiviteter hittar du i Mood Stockholms app och på www.moodstockholm.se.

Julkampanjen går i tunnelbanan, på fasadvepor, annonsering i dagspress och digitala kanaler v.50-51.

Marknadschef Mood Stockholm: Karin Lagerqvist
Reklambyrå: Volt
PR-byrå: Jung Relations

Inom Mood Stockholms julkampanj erbjuder en fridfull och stressfri jul