Öppet idag 10-18

Synsam lanserar nytt varumärke: Ai i Mood Stockholm

Synsam tar nu nästa steg i sin tillväxtresa och lanserar ett helt nytt koncept, Ai. Ai kompletterar Synsams nuvarande kunderbjudande genom att tydligt rikta sig mot en yngre målgrupp med höga krav på flexibilitet, tillgänglighet och valmöjlighet. Den 8 maj öppnar Ai på aieyewear.se och med första butiken i MOOD Stockholm, där kunderna möts av en helt ny butikupplevelse.

-Ai är ett perfekt komplement till Synsams nuvarande kunderbjudande. Hela konceptet Ai är lättillgängligt på kundens villkor – vilket innebär en stark och integrerad närvaro digitalt såväl som i fysisk butik. Vi tror också att Mood Stockholm är helt rätt plats för det fysiska mötet. Precis när och hur de önskar, säger Håkan Lundstedt, VD och Koncernchef på Synsam Group.                       

Hos Ai är glasögon en accessoar som ska vara lätt, inspirerande och lustfylld att båda skaffa och använda. Stort fokus har lagts på valfrihet, där Ai erbjuder kunden att skapa sina egna unika glasögon och även en smidig abonnemangsform. Med en stark närvaro på sociala medier ska Ai nå ut till en yngre målgrupp, med syfte att skapa en social gemenskap och inspiration – både online och i butik. Det nya butikskoncptet är dynamiskt och modernt, vilket går helt i linje med Ai:s koncept. I butiken i MOOD visas bågarna, det spelas musik, och det finns laddningsstationer för mobiler, kaffe och vatten. Allt för att skapa en social och inspirerande känsla.

-Målet är att butiken hela tiden ska förändras. Hit vill vi att våra kunder kommer för att socialisera, titta på bågar, surfa på vår hashtag #myaiwear medan kompisen gör en synundersökning eller bara slå sig ner och tar en kaffe, säger Martin Daniels, Chief Innovation Officer.

Mood Stockholm har i sitt ursprungskoncept alltid strävat efter att hitta nytänkande koncept som skiljer sig från mängden och ger kunderna något extra. Att erbjuda mer service går också i linje med hur man vill utvecklas framåt.

– Att lägga till en optiker i butiksmixen känns väldigt bra. Vi har under en tid letat efter en aktör som kan tillgodose det här behovet och som har ambition att göra något annorlunda och framåtlutat med sitt butikskoncept. Därför är vi väldigt glada att nu kunna välkomna Ai, säger Annika Ljungberg, Marknadsområdeschef på AMF fastigheter.

För mer information kontakta:
Marta Jarzabek Hulthén, PR & Kommunikation, AMF Fastigheter
E-post: marta.jarzabek-hulthen@amffastigheter.seTel: + 46 70 585 05 88

Håkan Lundstedt, VD och Koncernchef, Synsam
E-post: hakan.lundstedt@synsam.com

Martin Daniels, Chief Innovation Officer, Synsam
E-post: martin.daniels@synsam.com

Inom Synsam lanserar nytt varumärke: Ai i Mood Stockholm