Open today 10-19

Urban Deli öppnar pop in-butik i Mood Stockholm

Populära Urban Deli öppnar i mitten av juni en pop in-butik på Mood Stockholm. Butiken kommer att erbjuda färdigmat, smörgåsar, smoothies och bullar samt Helgtipset, en middagspåse med färdiglagad mat som kan beställas inför helgen.

          Vi kallar vårt nya koncept för pop in. Det ska vara enkelt att snabbt svänga förbi och köpa med sig god mat som passar både till lunch och middag. Konceptet passar bra in i Mood Stockholm som är ett ställe vi själva gillar. Det är en skön atmosfär och en bra blandning av människor som shoppar och arbetar i närheten, berättar Jesper Weidlitz, vd för Urban Deli.

Urban Deli pop in kommer att erbjuda färdigrätter som tillagats i det egna köket i Sickla. Rätterna är framtagna för att passa både som lunch och middag och kan värmas på plats för den som önskar. Sortimentet kommer även att innehålla enklare luncher och snacks som smörgåsar, smoothies, frukt samt bullar och bröd från Bageriet Urban Deli.

Inför helgen sätter kocken samman Helgtipset, en färdiglagad middag för två personer, som kan förbokas och hämtas upp på vägen hem. Urban Deli pop in erbjuder även både frukost och luncher till beställning för att underlätta för företag i kvarteret.

          Mood Stockholm ska vara ett inspirerande shoppingkvarter med en mix av mode och mat. Vi tror mycket på varumärket Urban Deli och att deras pop in-butik kommer att vara ett uppskattat tillskott till vårt erbjudande, både för våra hyresgäster i huset och alla våra besökare, säger centrumchef Annika Ljungberg.

Urban Deli är etablerat sedan tidigare på två ställen i Stockholm, vid Nytorget på Södermalm och i Sickla.

Urban Deli pop in öppnar 18 juni och finns på plan 3 i Mood Stockholm.

In Urban Deli öppnar pop in-butik i Mood Stockholm